Bine ati venit la Facultatea de Stiinte - Centrul Universitar Nord din Baia Mare
Contact
Adresa: Str. Victoriei, nr. 76 430122, Romania
Decanat: Tel 0264-202977
Secretariat: Tel. 0264-202977
Email: stiinte@cunbm.utcluj.ro
Anunturi
Chimie-Biologie
Raport anual al Comisiei pentru evaluarea calitatii din Universitatea Tehnica din Cluj Napoca
Raport de evaluare a programului de studii: Chimie
Planuri de Invatamant
METODE DE ANALIZA UTILIZATE IN CONTROLUL CALITATII MEDIULUI SI PRODUSELOR.pdf
PROTECTIA SI MANAGEMENTUL MEDIULUI.pdf
Fisele Disciplinelor
BCA I
Biochimie analitica si analiza de urme.pdf
Citogenetica teoretica si aplicata.pdf
Metode de analiza hematologica.pdf
Micologie medicala,umana si veterinara.pdf
Parazitologie medicala,umana si veterinara.pdf
Relatii structura- activitate biologica.pdf
BCA II
Calitatea si controlul analitic al mediului.pdf
Compusi vegetali cu efect terapeutic.pdf
BIOLOGIE I
Matematici cu aplicatii in biologie.pdf
Morfologie si anatomie vegetala.pdf
BIOLOGIE II
Fiziologia nutritiei si dezvoltarii plantelor.pdf
BIOLOGIE III
Fiziologie animala generala.pdf
Functii de relatie, nutritie si reproducere la animale.pdf
CEPA I
Chimie analitica cantitativa.pdf
Compusi organici cu functiuni simple.pdf
Ecologie si protectia mediului.pdf
Grafica asistata de calculator.pdf
Politici si strategii globale de securitate alimentara.pdf
CEPA II
Elemente de Inginerie Electrica si Automatizari.pdf
Ambalaje si design in industria alimentara.pdf
Coloizi in industria alimentara.pdf
Elemente de inginerie mecanica.pdf
Igiena societatilor agroalimentare.pdf
Inocuitatea produselor alimentare.pdf
Metode si tehnici de analiza instrumentala.pdf
Operatii unitare in industria alimentara I.pdf
Operatii unitare in industria alimentara II.pdf
Principii si metode de conservare a produselor alimentare.pdf
Principiile nutritiei umane.pdf
CEPA III
Tehnologii generalein industria alimentara I.pdf
Alimente cu destinatie speciale.pdf
Alimente modificate genetic.pdf
Analiza fizico-chimica si senzoriala a alimentelor II.pdf
Analiza fizico-chimica si senzoriala a alimentelor I.pdf
Controlul microbiologic al produselor alimentare.pdf
Metode de control operativ in protectia consumatorului.pdf
Tehnici de membrana in biotehnologii.pdf
Tehnici de separare si analiza cromatografica a alimentelor.pdf
Tehnologii generale in industria alimentara II.pdf
Utilaje si aparate in industria alimentara I.pdf
Utilaje si aparate in industria alimentara II.pdf
CEPA IV
Aditivi alimentari si ingrediente.pdf
Control si prelucrare statistica in analiza alimentelor.pdf
Controlul calitatii produselor alimentare I.pdf
Controlul calitatii produselor alimentare II.pdf
Controlul sanitar veterinar si siguranta alimentelor.pdf
Controlul si expertiza prod. alim. de orig. animala.pdf
Controlul si expertiza prod. alim. de origine vegetala.pdf
Depistarea si analiza drogurilor.pdf
Legislatie si protectia consumatorului.pdf
Valorificarea subproduselor din tehnologiile alimentare.pdf
IPA I
Chimie analitica cantitativa.pdf
Compusi organici cu functiuni simple.pdf
Ecologie si protectia mediului.pdf
Grafica asistata de calculator.pdf
Politici si strategii globale de securitate alimentara.pdf
IPA II
Elemente de inginerie electrica si automatizari.pdf
Ambalaje si design in industria alimentara.pdf
Coloizi in industria alimentara.pdf
Elemente de inginerie mecanica.pdf
Igiena societatilor agro-alimentare.pdf
Inocuitatea produselor alimentare.pdf
Metode si tehnici de analiza instrumentala.pdf
Operatii unitare in industria alimentara I.pdf
Operatii unitare in industria alimentara II.pdf
Principii si metode de conservare.pdf
Principiile nutritiei umane.pdf
IPA III
Microbiologia produselor alimentare.pdf
Tehnica frigului artificial in prelucrarea produselor alimentare.pdf
Tehnologia laptelui si produselor din lapte I.pdf
Tehnologia laptelui si produselor din lapte II.pdf
Tehnologia moraritului si panificatiei I.pdf
Tehnologia moraritului si panificatiei II.pdf
Tehnologia pastelor fainoase II.pdf
Tehnologia uleiului si zaharului II.pdf
Tehnologia uleiului si zaharului I.pdf
Utilaje si aparate in industria alimentara I.pdf
Utilaje si aparate in industria alimentara II.pdf
IPA IV
Tehnici de comunicare IPA IV.pdf
Aditivi alimentari si ingrediente.pdf
Alimente cu destinatie speciala.pdf
Alimente-modificate-genetic.pdf
Controlul calitatii produselor alimentare I.pdf
Controlul calitatii produselor alimentare II.pdf
Depistarea si analiza drogurilor.pdf
Tehnologia carnii si produselor din carne I.pdf