Logo Stiinte CUNBM

A XIX-a editie a Taberei judetene de matematica pentru clasele V-XII

În perioada: sâmbătă 4 februarie – miercuri 8 februarie 2017, Societatea de Științe Matematice din România, Filiala Maramureș, în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Centrul Universitar Nord din Baia Mare, organizează Tabăra județeană de matematică pentru clasele V– XII, a XIX-a ediție.
 
Cursurile se vor desfăşura la sediile Centrului Universitar Nord din Baia Mare situate pe strada Victoriei 76 și strada Victor Babeș 62A din Baia Mare. Pentru clasa a VIII-a se organizează doar pregătire pentru Examenul de Evaluare Națională, iar pentru clasele a XII-a se organizează pregătire pentru examenul de Bacalaureat.
 
Tabăra se va finaliza în ziua de miercuri 8 februarie 2017 cu un test, urmat de festivitatea de premiere care se va desfășura în Aula Centrului Universitar Nord din Baia Mare (str. Victor Babeș 62A).  
 
Profesorii care doresc să activeze la această tabără vor fi prezenți miercuri 1 februarie 2017, orele 13, în sala A59 la Centrul Universitar Nord din Baia Mare situat pe strada Victoriei 76. 

 

 

 

Elevii premiati la cea de a XIX-a ediție a Taberei de Matematică - 2017
 
 

Ne puteti urmari si pe: utcn facebook utcn titter